Invigning av Discgolfbana!

Invigning av Discgolfbana!

17 juni invigs Vallentunas fullstora Discgolfbana!

Discgolf är en av världens snabbast växande sporter och när man väl provat på den är det inte svårt att förstå varför. Det är en rolig, social och utmanande sport där alla kan vara med oavsett ålder, ekonomi eller teknisk skicklighet. Lägg därtill naturupplevelser, avkoppling och gott om motion. 

Genom rörelse i en rik kulturmiljö vill Vallentuna kommun tillsammans med Riskful Play bjuda till annorlunda och spännande träning som kombinerar idrott och kultur.   

I samband med invigningen den 17 juni klockan 17 har du möjlighet spela hela 18 hålsbanan, få tips på teknik och tävla om fina priser. På plats finns också fritidsförvaltningen, Vallentunas politiker, Vallentuna Discgolf och Riskful Play som gärna pratar med dig om Snapptunafältet och platsen utveckling.

“Vi har arbetat nära målgruppen och tillsammans med föreningslivet tagit fram en unik, utmanande bana. Det känns väldigt roligt att Vallentunas invånare och besökare nu kan få uppleva allt denna sport erbjuder på en sådan vacker och historisk plats.”   Ahmed Al-Breihi Projektledare Riskful Play

Vi hälsar alla varmt välkomna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Riskful Play Chatt