Invigning Megaparken

Invigning Megaparken

Varmt välkomna på invigning av Mega-parken den 15 juni!

Se eventet på Facebook här.

Under våren har en ny aktivitetsyta växt fram på fritidsgården Megas innergård i Vallentuna centrum – med efterlängtade möjligheter till bland annat skateboard och parkour. Välkomna på invigning 15 juni och testa själv!

Alla är välkomna på invigningen som börjar klockan 15.30 med ceremonin att “knyta band” och en uppvisning av de olika aktiviteterna. Klockan 16.00 – 16.45 kommer det hållas fria workshops med möjlighet att testa på de olika aktiviteterna. Du kan bland annat testa skateboard (utrustning finns att låna), parkour, gymnastik, slackline och dans. Varmt välkomna!

Address: Gymnasievägen 4, Vallentuna.

Observera att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om Covid-19 dagligen och kommer se till att invigningen hålls på ett så säkert sätt som möjligt. Om du inte kan eller vill närvara på plats kommer eventet även att streamas live på Riskful Plays Facebookkanal (facebook.com/RiskfulPlay/)

UPDATE 2020-06-03

Det har visats ett oerhört stort intresse av att delta på invigningen av Mega-parken. Vilket är väldigt roligt! I rådande tider med Covid-19 vill vi vara goda förebilder, ta ansvar och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Samtidigt vill vi självklart ge möjligheten att fler kan delta på invigningen. Därför har vi valt att ha två invigningar samma dag istället för bara en. 

Under ingivningsperioden kommer ni kunna:

  • Samtala med arkitekten och påverka nya aktivitetsfältet på Snapptuna och Riskful Play.
  • Öppet hus på Fritidsgården Mega där man kan ta del av aktiviteter.
  • Slackline.
  • Aktiviteter med Korpen Vallentuna.

Det är frivilligt att anmäla sig, de som har gjort en anmälan blir garanterade att man kommer in till invigningen.  Anmäl er till invigninen på mega här https://forms.gle/vBEUm85apDMtKdMC7

Vi ses snart!


Riskful Play Chatt