Sommaraktivitet 2020

Sommaraktivitet 2020

OBS! Anmälan har stängt för i år, följ oss på sociala medier för att kunna hålla utkik på fler aktiviteter i framtiden. Klicka på länkarna uppe till höger och följ oss.

Riskful Play erbjuder gratis aktiviteter under sommarlovet för nybörjare.

Du som är 8 – 20 år får under ledarledda pass testa dans, skateboard, parkour och gymnastik / akrobatik. Varje dag består av 2 timmars träning från måndag till torsdag, grupperna delas in efter ålder. Platsen är på Mega-parken vid fritidsgården Mega (Vallentuna kommun, Gymnasievägen 5). Efter 16:00 är Mega-parken öppen för alla.

Familjeaktivitet! Alla behöver utmanas och ta del av rörelseglädjen och därför erbjuder vi även ledarledda pass för familjer där föräldrar och barn deltar tillsammans. I dessa workshops får barnen vare yngre än 8 år. (Se schema i anmälan)

Anmäl er genom att klicka på knappen nedan och skicka in formuläret.

Skateboards och annan nödvändig utrustning för aktivitet får man låna av oss och man behöver bara komma som man är. Gärna ombytt och med vattenflaska 🙂

Vi kan bara ta emot ett begränsat antal barn och ungdomar, först till kvarn gäller.

Riskful Play är en rörelsesatsning av Vallentuna kommun och Korpen Vallentuna för att få fler i rörelse och testa utforska nya saker. Våra ledare har varit aktiva i sina sporter i många år. Allt från SM-tävlande i parkour till dansare som brinner för att lära ut. Kom och aktivera dig med oss!


GDPR och personuppgifter: Vi tar bort samtliga personuppgifter efter sommaraktiviteten om inte ni själva skriftligen godkänner att de sparas, t ex. om ni vill få tips om fler aktiviteter och vad man kan göra efter sommaren.

Observera att sommaraktiviteterna kan ställas in om folkhälsomyndigheten/statliga myndigheter eller Vallentuna kommun beslutar om förändringar av regler kring mötesplatser och evenemang p.g.a. rådande omständigheter med Covid-19. Vi kommer jobba i små grupper och se till att man håller sig på ett lagom avstånd ifrån varandra.

Riskful Play Chatt